Kaffeskabe

Vil du ha' en kop?

Skab EN LILLE kaffeoase

En kop kaffe kan være en velfortjent pause, et øjebliks ro eller give os noget at være fælles om. Derfor er det ikke ligemeget, hvordan dit kaffeskab ser ud. Vi fremstiller unikke kaffeskabe i den træsort og stil, der passer til dit kontor, værksted eller baglokale.

VI KAN VORES KRAM

Vi har 75 års erfaring inden for godt håndværk

"Vi har mange kunder, der kommer igen, fordi vi leverer høj kvalitet til tiden."

Tobias Dahl Nielsen, Adm. Direktør

Vi Har Hænderne Skruet Rigtigt På

Hans Henning Nielsen A/S har eksisteret siden 1945 og vores dygtige og specialiserede medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne. Vores mange års erfaring og håndværksmæssige specialviden sikrer dig løsninger i høj kvalitet – designet specielt til dig.

Vi Lader Drømme Komme Til Live

Uanset om du drømmer om bedre akustik i jeres mødelokale, en unik og personlig indgangsdør til din butik eller et nyt og lækkert snedkerkøkken hjemme i privaten, kan vi hjælpe dig med få drømmen til at gå i opfyldelse.

Ingen Opgave Er For Skæv Til Os

Vores maskinsnedkerværksted  er, hvor magien sker. Vi har fræsere, pladesave, rundsave, finerpresser og høvle nok til at klare enhver opgave, du sætter os på – og vi er ikke bange for de skæve vinkler.

EN KOP KAFFE ER ALTID EN GOD IDÉ

Med et kaffeskab kan du skabe små stilfulde oaser på gangen, i køkkenet eller hvor du har brug for at give dine medarbejdere en pause.

IMG_2678
LAD OS TALE SAMMEN

Book et uforpligtende møde

Vores dygtige byggeledere sidder klar til at finde den helt rigtige løsning til dig. Fortæl os om dine tanker og idéer, eller lad os inspirere dig – helt uforpligtende selvfølgelig.

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.