DØRE OG VINDUER

Åbn op for originalt design

Vores specialviden og erfaring inden for vinduer og døre gør os i stand at løse enhver opgave, uanset om det gælder store kontormiljøer, kirker, kollegier eller private hjem. Vi bygger nye døre og vinduer op fra bunden med lakerede overflader, speciel profileret indfatninger, og vi kan også genskabe tro kopier til eksempelvis fredede bygninger.

Vi kan vores kram

80 % af vores kunder er faste kunder, der vender tilbage med nye opgaver igen og igen. Det ser vi som et tegn på, at vi gør vores arbejde ordentligt.

Mahogni dør 6

RENOVERING

Vi leverer døre og vinduer til fredede bygninger, hvor der er brug for at genskabe en tro kopi af de eksisterende.

FORSATSVINDUER

Et forsatsvindue er en smart løsning i fredede bygninger eller gamle etageejendomme, hvor de eksisterende vinduer ikke holder tæt.

PORTE OG KIRKEDØRE

Til porte og kirkedøre er der typisk særlige mål og ekstra plads til at lege med detaljerne. Det passer lige ned i vores kram.

INVENDIGE DØRE

Glatte døre, fineret døre, glasdøre, dobbeltdøre, skydedøre. Der er utallige muligheder, når det gælder indvendige døre.

SPECIELLE DØRE OG VINDUER

Drømmer du flotte buer, profilerede indfatninger eller sprosser? Hos os kan du få dine døre og vinduer, præcis som du vil have dem.

Vi trækker på gode kræfter

Vi arbejder tæt sammen med en dygtig smed, som vi gerne bruger til at give en dør eller vindue det sidste touch. Da vi fremstillede en ny kirkedør i egetræ med buet top og smukke profileringer til Grundtvigskirken i København, bidrog smeden med specialproducerede messinghængsler og et håndlavet dørskilt, der passede perfekt ind i miljøet.

Døre og vinduer til alle

Vi har leveret indvendige døre til Vestas hovedkontor i Aarhus, 3meter høj og 2.5 meter bred dobbeltdøre til Herning sygehus og skabt tro kopier af vinduer og døre til fredede bygninger.

Nu er spørgsmålet, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har mere end 75 års erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne, så vi kan designe og udvikle den helt rigtige løsning til dig.

Fortæl os om dine tanker og idéer

Mustafa Barut

VÆRKFØRER

E-mail – mb@hhn.dk

Telefon – 44 34 06 38 / 20 27 79 34

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.