KØKKENER OG BAD

Vi skaber ikke bare køkkener, men unikke rum

Der er mange måder at bygge et køkken eller badeværelse op på, og hos os er der ingen færdigløsninger. Vi designer det hele fra bunden, ud fra hvad der passer til dit hjem. Og vi tager dig med hele vejen fra de første ideer og tegninger, og indtil dit færdige køkken eller bad flytter ind hos dig.

Høj kvalitet

Vi samler så meget som muligt på vores værksted. Det sikrer høj kvalitet og minimerer monteringstiden, så vi forstyrrer dig så kort tid som muligt.

BADEVÆRELSESMØBEL

Vi hylder de klassiske snedkertraditioner med fingertappede skuffer og særlige materialer, der passer til vådrum.

KØKKENER

Det er ikke hver dag, du vælger at få et nyt køkken, så vi sætter en ære i at give dig godt håndværk, du vil elske år efter år.

BORDPLADER

Massivt træ, planker, kompaktlaminat, corian, malet, fineret. Vi laver bordplader i alle typer af materialer.

TEKØKKENER

Et tekøkken kan være lige funktionelt og personligt som et stort køkken. Det handler om de små detaljer, og her er vi knivskarpe.

Det vigtigste samlingspunkt

For mange familier er køkkenet det vigtigste rum i huset. Det er her, vi samles til snak, hygge og høje grin, og derfor skal alle detaljer sidde lige i skabet. Når du bestiller et køkken hos os, bestemmer du selv udtrykket på bordplader, låger, skuffer, lister og hængsler – og vi overfladebehandler også gerne dine trælåger i lige den farve, du ønsker.

Køkkener til alle

Vi leverer både de helt store køkkener til private samt badeværelsesmøbler og mindre tekøkkener til virksomheder.

Nu er spørgsmålet, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har mere end 75 års erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne, så vi kan designe og udvikle den helt rigtige løsning til dig.

Fortæl os om dine tanker og idéer

Mustafa Barut

VÆRKFØRER

E-mail – mb@hhn.dk

Telefon – 44 34 06 38 / 20 27 79 34

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.