Inventar

Vi bygger det hele fra bunden

Hos os kan du få alt inden for inventar: Akustikvægge, skranker, diske, skabe og reoler i lange baner. Vi designer og udvikler hvert eneste produkt i samarbejde med dig eller dine arkitekter, og vi lover dig, at alt er gennemtænkt til mindste detalje, inden vi går i gang med at bygge det på vores værksted.

Stol på os

Træsorter og materialer som laminat, læder og linoleum har forskellige egenskaber, og vi hjælper dig med at træffe de rette valg til dit behov.

AKUSTIKVÆGGE

Vi bygger vores akustikvægge med isolering og massive trælister eller med fineret overlade, og du kan få lige den træsort og de mål, du ønsker.

BUTIKSINVENTAR

Vi producerer unikt inventar, der passer til dig og din butik, uanset om du har brug for reoler, fodpaneler eller led-belysning.

KAFFESKABE

Vi samarbejder med Scanomat Kaffe og har produceret mere end 500 unikke kaffeskabe til hoteller, kontorer og kantiner.

KONTORINVENTAR

Et væg-til-væg-skab? Et specialdesignet skrivebord? Fineret eller malet reoel. Vi kan give dig lige det kontorinventar, du ønsker.

SKRANKER OG DISKE

Runde, kvadratiske, aflange. Vi rådgiver om materialer og design, så dine kunder bliver budt velkommen på bedste vis.

SPECIALINVENTAR

Der er faktisk ingen grænser for, hvad vi kan lave. Det afhænger af dine ønsker og behov – og dem er vi gode til at aflæse.

Det hele ligger i detaljen

Hos os er intet overladt til tilfældighederne, og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk. Ofte er det de små detaljer, der gør hele forskellen. På en reolvæg til en optikerbutik valgte vi for eksempel at montere den øverste hylde lidt på skrå, så der også var frit udsyn til de udstillede briller allerøverst.

Inventar i alle afskygninger

Vi har bl.a. leveret specialdesignede mødebokse til Egmont, indbygningsreoler til Nyt Syn og metervis af reoler til Furesø Rådhus.

Nu er spørgsmålet, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har mere end 75 års erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne, så vi kan designe og udvikle den helt rigtige løsning til dig.

Fortæl os om dine tanker og idéer

Mustafa Barut

VÆRKFØRER

E-mail – mb@hhn.dk

Telefon – 44 34 06 38 / 20 27 79 34

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.