Om os

0
Års erfaring
0 %
Garanti

HHN Maskinsnedkeri består af en håndfuld dygtige og specialiserede håndværkere med mange års erfaring. Vi har 1.300 kvm at boltre os på, hvor vi ved hjælp af vores moderne maskinpark, sikrer vores kunder hurtigt og præcist arbejde.

VI HAR UDSTYRET I ORDEN

Til de teknikinteresserede råder vi over: Afretter og høvl, to fræsere, tapmaskine, kædestemmer, Kehler, CNC, bredbåndspudser, to pladesave, tre rundsave, kantlimer, finerklipper, finersymaskine, finerpresse, rammepresse, korpuspresse, brandslangepresse og to afkortere. Plus det løse.

Så uanset om du skal have reproduceret en tro kopi af en dør eller et vindue til en fredet ejendom, eller du har brug for et specialbygget skab eller reol, står vi klar til at tage imod din ordre.

Ring til os i dag, og få en snak med en af vores dygtige byggeledere.

HISTORIEN BAG

Tømrer- og snedkerfirmaet Hans Henning Nielsen A/S er en familiejet virksomhed. Den blev grundlagt i 1945 af Hans Henning Nielsen og ledes i dag af hans barnebarn, Tobias Dahl Nielsen.

Derfor er det ikke bare forretning for os. Vi har hjertet med i alt, hvad vi gør. 

Book et møde med os

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.