Radiatorskjulere og vinduesplader

Fuldend dit vindue med fine detaljer

Et vindue er ikke bare et vindue. Det er designet og detaljerne rundt om vinduet, der er med til at gøre det ekstra fint og udtryksfuldt. Derfor har vi specialiseret os i at designe smukke, funktionelle lysninger, vinduesplader, radiatorskjulere og vægpaneler, der alle er med til at give dit vindue den sidste finish.

Mange muligheder

Vi har mange træsorter på lager, er eksperter i indfatninger, håndlister og profileringer og lakerer gerne i lige den farve, du drømmer om.

LYSNINGER

Når du udskifter dine døre eller vinduer, er nye lysninger et oplagt valg, og du kan få lige præcis den overflade, du ønsker.

RADIATORSKJULER

Lad os være ærlige: Radiatorer er ikke særlig kønne. Derfor skaber vi dekorative skjulere, der gør dem til en del af inventaret.

VINDUESPLADER

En vinduesplade – eller vindueskarm, som mange kalder den – giver mulighed for at skabe et personligt udtryk med planter og pynt.

VÆGPANELER

Med smukke vægpaneler kan du rejse tilbage i tiden og skabe en herskabelig og luksuriøs stemning i dine rum.

Vi tænker ud af boksen

De fleste radiatorskjulere har trætremmer, så du stadig kan se radiatoren inde bag ved, men hvorfor ikke lave sporene skrå, så den er gemt helt væk? Du kan også udnytte radiatorskjuleren til fulde og give den en ekstra funktion som bænk eller reol. Vi kan lave det hele.

Mere end et vindue

Vi har skabt smukke vinduesløsninger i private villaer, etageejendomme og i større kontormiljøer.

Nu er spørgsmålet, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har mere end 75 års erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne, så vi kan designe og udvikle den helt rigtige løsning til dig.

Fortæl os om dine tanker og idéer

Mustafa Barut

VÆRKFØRER

E-mail – mb@hhn.dk

Telefon – 44 34 06 38 / 20 27 79 34

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.