Møbler

Når du ønsker et særligt møbel

Vi elsker udfordringer og står på spring for at hjælpe dig, uanset om det gælder en enkelt lille hylde, en væg-til-væg reol til stuen eller mødeborde til hele firmaet. Hos os er intet overladt til tilfældighederne. Vi starter altid med et møde, hvor vi rådgiver om design og materialevalg. Derefter tager vi mål og laver tegninger, som kunden godkender, inden vi går i gang. Vi har mange træsorter på lager og arbejder i alle slags overflader og farver. Valget er dit.

Høj kvalitet – fair pris

Håndlavede, specialdesignede møbler behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Og det gør de heller ikke hos os, da vores maskinpark er nem og hurtig at omstille.

SPISE- OG PLANKEBORDE

Vi har planker, der er op til 1 meter brede og 5 meter lange, så der er rig mulighed for at skabe det perfekte plankebord til dig.

REOLER OG SKABE

Når vi skaber reoler og skabe, tager vi altid udgangspunkt i det rum, det skal placeres i, samt dine ønsker til hylder, skuffer og låger.

GARDEROBESKABE

Drømmer du om et specialdesignet walk-in closet eller garderobeskab med særlige inddelinger til slips, tasker eller skjorter?

MØDEBORDE

Mødebord med trækanter, lamineret eller malet overflade? Vi kan skabe et mødebord, der opfylder alle dine behov.

Ingen standardmål – ingen begrænsninger

Drømmer du om at have en væg fuld af dine yndlingsbøger i stuen eller et walk-in-closet med særlige inddelinger til dine smykker, tasker, slips eller jakkesæt, så er det intet problem for os. Vi bygger det hele fra bunden, så vi kan nemt lade en reol gå rundt om et vindue eller en dør, og vi lader os ikke skræmme af skrå vægge eller skæve gulve.

Skræddersyede møbler

Vi har leveret 1200 arbejdsborde til et arkitektfirma og et væld af specialdesignede spiseborde, vægreoler og garderobeskabe til private.

Nu er spørgsmålet, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har mere end 75 års erfaring, og vores dygtige medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne, så vi kan designe og udvikle den helt rigtige løsning til dig.

Fortæl os om dine tanker og idéer

Mustafa Barut

VÆRKFØRER

E-mail – mb@hhn.dk

Telefon – 44 34 06 38 / 20 27 79 34

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.