Reoler og skabe

Skræddersyet til dig

FUNKTIONEL OG ÆSTETISK OPBEVARING

En indbygget reol eller skabsvæg kan understrege et rums personlige arkitektur og give et stilrent udtryk. Når vi skaber reoler og skabe, tager vi altid udgangspunkt i det rum, det skal placeres i, samt dine ønsker til hylder, skuffer og låger.

Vi KAN VORES KRAM

75 Års Erfaring Inden For Godt Håndværk

"Vi har mange kunder, der kommer igen, fordi vi leverer høj kvalitet til tiden."

Tobias Dahl Nielsen, Adm. Direktør

Vi Har Hænderne Skruet Rigtigt På

Hans Henning Nielsen A/S har eksisteret siden 1945 og vores dygtige og specialiserede medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne. Vores mange års erfaring og håndværksmæssige specialviden sikrer dig løsninger i høj kvalitet – designet specielt til dig.

Vi Lader Drømme Komme Til Live

Uanset om du drømmer om bedre akustik i jeres mødelokale, en unik og personlig indgangsdør til din butik eller et nyt og lækkert snedkerkøkken hjemme i privaten, kan vi hjælpe dig med få drømmen til at gå i opfyldelse.

Ingen Opgave Er For Skæv Til Os

Vores maskinsnedkerværksted  er, hvor magien sker. Vi har fræsere, pladesave, rundsave, finerpresser og høvle nok til at klare enhver opgave, du sætter os på – og vi er ikke bange for de skæve vinkler.

UNIK OPBEVARING OG UDSTILLING

Uanset om du har brug for en reol til kontoret, udstilling til din butik eller en skabsvæg i soveværelset, skaber vi en skræddersyet løsning til dig.

LAD OS TALE SAMMEN

Book et uforpligtende møde

Vores dygtige byggeledere sidder klar til at finde den helt rigtige løsning til dig. Fortæl os om dine tanker og idéer, eller lad os inspirere dig – helt uforpligtende selvfølgelig.

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.