Skranker og diske

det vigtigste inventar

Lad disken lokke dine kunder til

Uanset om du har en butik, et kontor, en tandlægeklinik eller en bar, spiller disken en vigtig rolle. Den har en central placering og skal få kunderne til at føle sig velkomne og godt tilpasse. Derfor skal håndværket selvfølgelig være i orden. Vi kan levere alle former for diske og skranker og rådgiver dig gerne om materialer, design og funktion.

Vi KAN VORES KRAM

75 års erfaring inden for godt håndværk

"Vi har mange kunder, der kommer igen, fordi vi leverer høj kvalitet til tiden."

Tobias Dahl Nielsen, Adm. Direktør

Vi Har Hænderne Skruet Rigtigt På

Hans Henning Nielsen A/S har eksisteret siden 1945 og vores dygtige og specialiserede medarbejdere kan deres håndværk til fingerspidserne. Vores mange års erfaring og håndværksmæssige specialviden sikrer dig løsninger i høj kvalitet – designet specielt til dig.

Vi Lader Drømme Komme Til Live

Uanset om du drømmer om bedre akustik i jeres mødelokale, en unik og personlig indgangsdør til din butik eller et nyt og lækkert snedkerkøkken hjemme i privaten, kan vi hjælpe dig med få drømmen til at gå i opfyldelse.

Ingen Opgave Er For Skæv Til Os

Vores maskinsnedkerværksted  er, hvor magien sker. Vi har fræsere, pladesave, rundsave, finerpresser og høvle nok til at klare enhver opgave, du sætter os på – og vi er ikke bange for de skæve vinkler.

SKAB ET GODT FØRSTE INDTRYK

Byd dine kunder velkommen med en disk eller skranke, der med det samme viser, hvem din virksomhed er.

LAD OS TALE SAMMEN

Book et uforpligtende møde

Vores dygtige byggeledere sidder klar til at finde den helt rigtige løsning til dig. Fortæl os om dine tanker og idéer, eller lad os inspirere dig – helt uforpligtende selvfølgelig.

TOP

Book et møde

Udfyld felterne herunder med navn, kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af dine tanker og idéer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et møde.